Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Jean Todt despre Michael Schumacher: "Am privilegiul de a putea împărtăşi momente cu el"

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 13 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21422567/1/sch.jpg

Jean Todt şi Michael Schumacher au petrecut zece ani împreună la Ferrari, între 1996 şi 2006. Prietenia dintre cei doi continuă până în prezent, în ciuda teribilului accident de schi suferit de german în decembrie 2013, relatează L’Equipe.

"Michael (Schumacher) este acolo, aşa că nu-mi lipseşte", a declarat Jean Todt, care i-a fost şef germanului la Ferrari timp de un deceniu (1996-2006), înainte de a-i deveni prieten. "Nu mai este Michael de altădată. Este o persoană diferită şi este magnific îngrijit de soţia şi copiii săi, care îl protejează. Viaţa lui este diferită şi am privilegiul de a putea împărtăşi momente cu el. Asta e tot ce trebuie să spun. Din nefericire, soarta l-a lovit în urmă cu zece ani şi nu mai este acel Michael pe care l-am cunoscut în F1".

În urmă cu zece ani, la 29 decembrie 2013, viaţa lui Michael Schumacher a fost dată peste cap de un accident de schi la Méribel. După ce a suferit un traumatism cranian şi o hemoragie cerebrală şi a intrat în comă, pilotul german a fost în cele din urmă externat din spitalul din Grenoble în iunie 2014 şi dus la spitalul din Lausanne, Elveţia, înainte de a se întoarce la domiciliul său din Gland câteva luni mai târziu, unde este în continuare internat. Familia sa ţine starea sa de sănătate într-un secret bine păzit.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele