Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Jean Vlădoiu a răbufnit după ce a văzut haosul de la FC Argeş: ”L-au adus pe Messi al antrenorilor, dar sunt într-o vacanţă!”. Ce reproşuri a făcut fostul mare internaţional

FC Argeș Publicat pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21095813/4/jv.jpg

Jean Vlădoiu, fost oficial al FC Argeş, care a părăsit anul trecut clubul, a vorbit despre situaţia dificilă pe care o traversează în ultimul timp argeşenii, care sunt în prag de retrogradare în Liga 2.

El a spus că haosul care a izbucnit în cadrul clubului nu este unul întâmplător. Pe lângă situaţia extrem de dificilă prin care trece echipa, cei de la FC Argeş au mai întâmpinat un obstacol, deoarece golgheterul echipei, Arnold Garita, a fost exclus din lot pe perioadă nedeterminată, după ce la antrenamentul de miercuri a sărit la bătaie cu un coechiper.

Jean Vlădoiu a precizat că deşi Marius Croitoru este pe banca tehnică, echipa are rezultate slabe, şi au ajuns să se antreneze la Piteşti. De asemenea, fostul internaţional a spus că jucătorii nu mai muncesc ca înainte şi sunt mult prea relaxaţi.

Cu toate acestea, Jean Vlădoiu susţine că echipa poate rămâne în Superligă, în cazul unui eventual baraj.

”Dumnezeu le arată că au greşit faţă de noi! De când sunt în fotbal n-am fost şomer timp de şase luni. Şi-au bătut joc de munca mea şi a lui Andrei Prepeliţă, un copil extraordinar. Am luat echipa de pe ultimul loc şi am realizat lucruri senzaţionale, dar mi-a fost schimbat antrenorul. Am fost şocat! Exceptându-l pe primarul Gentea, nimeni nu a apreciat ce am făcut acolo.

Am plecat cu un trening de la FC Argeş, dar n-au vrut să-l ia înapoi. L-au adus pe Messi al antrenorilor (n.n. Marius Croitoru) şi echipa a ajuns să facă cantonamentul la Piteşti. Aţi mai pomenit aşa ceva? Au făcut greşeli foarte multe! Pe vremea noastră, îi ţineam câte zece zile o dată la şase luni şi mergeam în Austria. Ei acum au fost într-o vacanţă continuă şi au ajuns să se vaite de rezultate”, a declarat Jean Vlădoiu, pentru ProSport.

”Echipa încă are şanse reale să se salveze. La un eventual baraj, nu văd vreo echipă care să-i bată. Acum, au cu Chindia, pe care noi i-am bătut atunci când a trebuit, iar cu Mioveni este meci de şase puncte”, a mai spus Vlădoiu, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele