Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Jenni Hermoso nu a fost convocată pentru meciurile Spaniei din Liga Naţiunilor

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 18 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21319431/1/profimedia-0800138646.jpg

Jennifer Hermoso nu a fost convocată de noul selecţioner al Spaniei, Montse Tomé, pentru meciurile campioanei mondiale la fotbal feminin din Liga Naţiunilor.

Aflate în grevă după afacerea Rubiales, cincisprezece dintre cele 23 de campioane mondiale ale Spaniei au fost totuşi convocate luni de noul selecţioner Montse Tomé pentru a participa la următoarele meciuri din Liga Naţiunilor.

Jennifer Hermoso, victima unui sărut forţat din partea lui Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, nu a fost inclusă pe listă. "Ne-am gândit că cel mai bun mod de a o proteja este să nu o convocăm acum", a explicat Tomé.

Jucătoarele încă nu au declarat public încetarea grevei, în ciuda demisiei lui Rubiales şi a demiterii antrenorului Jorge Vilda, ale cărui metode au fost criticate.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri