Ultima oră
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, astăzi, de la ora 22:00! Echipele de start LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, astăzi, de la ora 22:00! Echipele de start
Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe
Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”

Jesus Navas a semnat pe viaţă

La Liga Publicat de Tudor Moisa pe 18 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21596334/1/navas.jpg

FC Sevilla a anunţat, joi, că Jesus Navas, căpitanul echipei, în vârstă de 38 de ani, cel mai selecţionat jucător al său, va părăsi clubul la finalul sezonului.

"Cel mai selecţionat jucător din istoria clubului şi-a anunţat oficial clubul, coechipierii şi staff-ul tehnic în timpul antrenamentului din această (joi) dimineaţă", a precizat gruparea spaniolă.

Totuşi, sâmbătă a avut loc o răsturnare de situaţie. Navas, jucător cu aproape 700 de meciuri pentru Sevilla, a semnat un nou contract. Practic, Jesus Navas va continua să evolueze pe teren până în iarnă, iar după va avea asigurat un post în cadrul clubului pe viaţă.

Mai mult decât atât, salariul lui Navas, până în decembrie, va fi donat unei fundaţii.

"N-am ezitat o secundă să accept propunerea primită de la preşedinte. Da, vreau să mă retrag aici. Dar până atunci, vreau să mai joc pentru Sevilla. Apoi voi continua să fiu legat de clubul de care sunt îndrăgostit.

Dorinţa mea, aşa cum i-am transmis şi preşedintelui, este să continui să joc până în decembrie.

Încă un lucru. În următoarele luni, ultimele ca fotbalist pentru mine, nu voi primi salariul trecut în contract, ci îl voi dona unei fundaţii.

A fost decizia mea şi am comunicat-o clubului. Fanii ştiu toate detaliile şi voi lăsa transparenţa să prevaleze", a transmis Navas. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele