Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Jesus Navas va pleca de la Sevilla FC la finalul sezonului, după 20 de ani petrecuţi la club

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21594232/1/navas.jpg

FC Sevilla a anunţat, joi, că Jesus Navas, căpitanul echipei, în vârstă de 38 de ani, cel mai selecţionat jucător al său, va părăsi clubul la finalul sezonului.

Navas, legendă a FC Sevilla, va părăsi clubul andaluz după 20 de ani petrecuţi acolo (dintre care 17 la profesionişti) şi 688 de meciuri jucate (dintre care 500 în La Liga).

"Cel mai selecţionat jucător din istoria clubului şi-a anunţat oficial "clubul, coechipierii şi staff-ul tehnic în timpul antrenamentului din această (joi) dimineaţă", a precizat gruparea spaniolă.

Câştigătorul Cupei Mondiale din 2010, al Campionatului European din 2012 şi al Ligii Naţiunilor din 2023 este aşteptat să joace la Euro 2024 din Germania, în această vară. 

Jucătorul nu are planuri imediate de retragere, iar pentru sezonul viitor ar căuta un club din afara Spaniei, care joacă în cupele europene, potrivit Marca.

 

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele