adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Joao Cancelo, împrumutat de Manchester City la Bayern Munchen. Detaliile înţelegerii

Manchester City Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21000383/2/fnzcyrzx0aaresj.jpg

Bayern Munchen l-a prezentat oficial pe Joao Cancelo (28 de ani), fundaşul lateral ce poate evolua atât în flancul drept, cât şi în flancul stâng al compartimentului defensiv.

Bavarezii l-au achiziţionat pe Cancelo sub formă de împrumut valabil până la finalul sezonului curent de la Manchester City.

În cazul în care îşi vor dori să îl transfere definitiv, nemţii vor trebuie să le achite ”cetăţenilor” 70 de milioane de euro.

Internaţionalul portughez cu 7 goluri în 41 de selecţii pentru reprezentativa lusitană a explicat motivul din spatele deciziei sale în cadrul unei conferinţe de presă: ”Nu am avut prea multe ocazii să joc în ultimele săptămâni, iar asta mi-a influenţat decizia. Nu are nimic de-a face cu relaţia mea cu Pep Guardiola!”.

9 goluri şi 22 de pase de gol a reuşit Joao Cancelo în 154 de apariţii oficiale pentru Manchester City, cu care are în palmares de două ori Premier League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele