Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Joao Cancelo, împrumutat de Manchester City la Bayern Munchen. Detaliile înţelegerii

Manchester City Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21000383/2/fnzcyrzx0aaresj.jpg

Bayern Munchen l-a prezentat oficial pe Joao Cancelo (28 de ani), fundaşul lateral ce poate evolua atât în flancul drept, cât şi în flancul stâng al compartimentului defensiv.

Bavarezii l-au achiziţionat pe Cancelo sub formă de împrumut valabil până la finalul sezonului curent de la Manchester City.

În cazul în care îşi vor dori să îl transfere definitiv, nemţii vor trebuie să le achite ”cetăţenilor” 70 de milioane de euro.

Internaţionalul portughez cu 7 goluri în 41 de selecţii pentru reprezentativa lusitană a explicat motivul din spatele deciziei sale în cadrul unei conferinţe de presă: ”Nu am avut prea multe ocazii să joc în ultimele săptămâni, iar asta mi-a influenţat decizia. Nu are nimic de-a face cu relaţia mea cu Pep Guardiola!”.

9 goluri şi 22 de pase de gol a reuşit Joao Cancelo în 154 de apariţii oficiale pentru Manchester City, cu care are în palmares de două ori Premier League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele