Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

John Ene, mulţumit după eşecul cu FC Argeş: ”Jucătorii au înţeles ce se întâmplă!”

FC Argeș Publicat pe 6 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20595458/1/academica-clinceni-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-3-12-2021.jpg

John Ene, antrenorul secund al Academicii din Clinceni, s-a arătat mulţumit de jocul prestat de elevii săi în eşecul cu FC Argeş, remarcând prestaţia portarului Andrei Ureche, care prin intervenţiile sale a limitat proporţiile scorului.

Referitor la meciul din etapa următoare cu FCSB, Ene a recunoscut că nu ştie la ce să se aştepte de la acest duel, însă speră ca fotbaliştii din Clinceni să poată ţină pasul cu formaţia ”roş-albastră”.

"Da, sunt super mulţumit de evoluţia echipei, de atitudine. Am avut şi ocazii, eu cred că am făcut faţa unui meci greu. Ne-am apărat şansele foarte corect, iar rezultatul nu a fost unul dur, chiar dacă multă lume se aştepta aşa. Din punctul meu de vedere la golul nostru anulat a fost ofsaid, la golul lor am văzut că e destul de clar.

Ureche a fost astăzi excepţional pentru noi. Jucătorii au înţeles ce se întâmplă. În viitor, cu anumite transferuri, speră să formăm un lot mai bun şi să vedem ce putem face. Poate cu venirea unui nou antrenor sperăm să ieşim din situaţia asta.

Domnul Falub mi-a spus că nu mai crede în situaţia care este acum şi mai bine se retrage. Ne-a urat succes, eu am rămas într-o relaţie bună cu el. Nu cred că putem ţine acest ritm, fiindcă intervine oboseală, sunt jucători tineri. Dar, dacă facem câteva transferuri, echipa poate progresa foarte mult.

E greu de spus ce aşteptăm de la meciul cu FCSB. Putem să ţinem un ritm, cât de cât. Stilul lor de joc e diferit faţă de cel al lui FC Argeş. Venim după un consum fizic enorm pe care l-au depus aceşti copii. Sperăm să ne apropiem, date fiind capacităţile noastre", a declarat John Ene, la finalul meciului. 

Formaţia FC Argeş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Golul a fost marcat de Fatai, în minutul 62.

FC Argeş ocupă locul 8 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Academica Clinceni este pe 16, cu 11 puncte. Lider este CFR Cluj, care are 60 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele