Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

John Terry revine la Chelsea! Ce funcţie va ocupa

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 29 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20528499/1/terry.jpg

Fostul internaţional englez John Terry revine la Chelsea Londra, club la care s-a consacrat ca fotbalist, de această dată el fiind consultant de coaching la academia grupării londoneze.

Terry va antrena pe teren, va contribui la discuţiile cu colegi cu privire la coaching, va fi mentor pentru jucătorii de la academie şi va susţine dialogul cu părinţii. El îşi va prelua rolul de consultant part-time la începutul lunii viitoare.

“Sunt încântat să anunţ că vin acasă şi am acceptat un rol de consultant la Academia Chelsea”, a notat Terry pe Twitter.

John Terry este un jucător emblematic al clubului Chelsea, pentru care a evoluat în 717 meciuri în perioada 1995-2017. A câştigat 17 trofee cu echipa londoneză.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele