Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

Jorge Martin, pole în ultima etapă a sezonului din MotoGP. Titlul se decide duminică pe Prima Sport!

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20910485/1/martin.jpg

Jorge Martin va pleca primul în Marele Premiu de la Valencia, ultima etapă a sezonului din MotoGP. Pilotul celor de la Ducati i-a devansat pe Marc Marquez, pe un model Honda şi pe Jack Miller, la ghidonul unei motociclete Ducati.

Combatanţii la titlu au avut parte de o sesiune complicată, ambii ieşind în decor în ultimele minute, fără a avea de suferit fizic, însă timpii lor nu au fost cei mai buni. Fabio Quartararo a terminat pe 4, în timp ce Bagnaia a încheiat pe 8.

Francesco Bagnaia are 23 de puncte avans în faţa lui Fabio Quartararo. Campionul en-titre este obligat să câştige etapa iberică, iar adversarul de la Ducati să nu ia mai mult de două puncte.

Quartararo părea imposibil de detronat, dar o serie de rezultate modeste cauzate şi de o accidentare l-au făcut pe francez să piardă teren enorm în faţa lui Bagnaia.

Marele Premiu al Valenciei este pe Prima Sport 2, duminică, de la ora 12:00.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele