Ultima oră
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”
PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax
Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros

Jorge Sampaoli a decis să se despartă de Olympique Marseille

Olympique Marseille Publicat pe 1 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38301/20760110/1/sampaoli.jpg

Tehnicianul argentinian Jorge Sampaoli s-a declarat nemulţumit de campania de transferuri anunţată de club şi a decis să plece de la O.M.

Conform cotidianului L’Equipe, Sampaoli (62 de ani) a luat decizia de a părăsi clubul Olympique Marseille după ce, în ultimele zile, la echipă au fost transferaţi doar doi jucători: Isaak Toure (19 ani, de la Le Havre) şi Samuel Gigot (28 de ani, de la Spartak Moscova) – acesta din urmă având un precontract semnat încă din luna ianuarie a anului 2022.

Sampaoli a solicitat întărirea echipei în vederea participării în ediţia 2022-2023 a Champions League, nominalizând o serie de jucători care ar trebui abordaţi de conducerea lui O.M.

L’Equipe notează că Sampaoli urmează să poarte vineri o discuţie cu preşedintele clubului, Pablo Longoria.
 
Jorge Sampaoli mai are un an de contract cu Olympique Marseille, echipă la care a venit în februarie 2021. În campionatul recent încheiat, 2021-2022, O.M. a ocupat locul secund şi s-a calificat direct în faza grupelor Champions League.

 

mail-share icon Email
viewscnt