Ultima oră
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

José Luis Mendilibar, antrenorul care a cucerit al şaptelea trofeu Europa League pentru Sevilla. ”Mă bucur că sunt aici, că am câştigat pentru acest club”

Europa League Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21215618/1/profimedia-0780651665.jpg

Formaţia FC Sevilla a câştigat Liga Europa, învingând în finala disputată pe ”Puskas Arena” din Budapesta echipa AS Roma, scor 5-2 în urma loviturilor de departajare. Pentru Sevilla este al şaptelea triumf în a doua competiţie continentală intercluburi, un record.

Tehnicianul José Luis Mendilibar a declarat, miercuri seară, că se bucură că a reuşit să câştige cu FC Sevilla trofeul Ligii Europa, deşi clubul a trecut printr-o perioadă dificilă.

"Mă bucur că sunt aici, că am câştigat pentru acest club, care trecea prin momente dificile când am ajuns aici. Când au marcat, te gândeşti că va fi foarte greu să marchezi împotriva lor. Egalarea a venit rapid în repriza a doua şi ne-a dat puterea de a continua lupta pentru a câştiga meciul.

Să transformi un penalty la antrenament şi apoi să unul în faţa a 60.000 de fani nu se compară cu nimic. Nu ne-am antrenat în niciuna dintre rundele anterioare. Am avut încredere în cei care urmau să le execute", a declarat Mendilibar.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele