Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Jose Mourinho, propus la un club de top din Europa, după despărţirea de AS Roma!

La Liga Publicat de Vlad Militaru pe 17 ian 2024
mail-share icon Email

Jose Mourinho a s-a despărţit recent de AS Roma, iar în locul său a fost numit Daniele De Rossi, fostul mijlocaş al giallorossi-lor.

Jose Mourinho, propus la Barcelona

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21464010/1/mourinho.jpg

Conform presei din Spania, Agentul Jorge Mendes se află în relaţii foarte bune cu Joan Laporta, preşedintele catalanilor, şi l-a propus pe Jose Mourinho la Barcelona ca un posibil înlocuitor pentru Xavi.

Barcelona nu traversează o perioadă prea bună, fiind învinsă categoric în finala Supercupei Spaniei, scor 4-1, de marea rivală, Real Madrid. Formaţia "Blaugrana" se află doar pe locul 4 în campionat, la 8 puncte de liderul Girona, iar despărţirea de Xavi începe să fie luată în calcul.

The Special One, din nou în LaLiga

Agentul Mendes este convins că Mourinho nu ar sta pe gânduri şi ar prelua Barcelona, în cazul în care Xavi va fi demis. Tehnicianul portughez poate reveni în LaLiga, după ce a antrenat-o pe Real Madrid în perioada iulie 2010 - iunie 2023, alături de care a cucerit un titlu şi o cupă a Spaniei.

De asemenea, Jose Mourinho a mai fost şi secundul Barcelonei, în perioada 1996 – 2000. În această perioadă, antrenorii principali ai formaţiei de pe Camp Nou au fost Louis van Gaal şi Sir Bobby Robson.

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele