Ultima oră
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-2! Weghorst declanşează nebunia la Hamburg LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-2! Weghorst declanşează nebunia la Hamburg

Joyskim Dawa a contestat sistemul VAR. ”Uneori e o catastrofă!”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 21 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21393811/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023.jpg

Joyskim Dawa, fundaşul lui FCSB, a declarat că nu este de partea arbitrajului inteligent. Camerunezul consideră că VAR produce multe greşeli, care afectează rezultatele de pe teren.

”Ce părere am eu despre VAR? E 50-50. Uneori VAR-ul e o catastrofă, şi în România, şi în alte campionate. Deşi am observat că în Anglia arbitrii încearcă să nu se ducă la VAR, vor să ia decizia pe teren, iar asta e o chestie foarte bună, când arbitrul ia o decizie şi nu se mai duce la VAR.

Sezonul acesta multe decizii legate de VAR cred că ne distrug. Avem arbitri buni, arbitri slabi, ca peste tot. Uneori iau decizii bune, uneori iau decizii pe care nu le înţelegi. Dar sunt oameni, nu sunt roboţi, deci pot face greşeli”,
a explicat fundaşul de la FCSB, pentru Gazeta Sporturilor.

L-a accidentat grav pe Hanca, dar a beneficiat de clemenţă

Sergiu Hanca a fost faultat grav de Joyskim Dawa, la partida terminată egala, 2-2, dintre Petrolul şi FCSB. Fotbalistul ”lupilor galbeni” a fost operat în Barcelona şi va lipsi bună perioadă de pe teren.

În primul rând, nu am vrut să-i fac rău. Am vrut să joc mingea, ştiu că am intrat mai tare. Sunt un jucător agresiv, nu sunt aici să glumesc cu atacanţii, sunt aici să-i opresc. Dar nu am vrut să-l rănesc, am vrut să joc mingea. Situaţia e foarte neplăcută, pentru că el s-a operat. Însă cred că va reveni mai puternic pe gazon.

Nu a fost cu intenţie. Niciodată! E pentru prima dată în cariera mea când accidentez un jucător, deci nu poate fi vorba despre aşa ceva.

Imediat după meci m-am dus la el şi mi-am cerut scuze. I-am trimis şi un mesaj pe Instagram să-i spun că îmi pare rău. Obişnuiam să mergem împreună la aceeaşi sală de forţă... I-am spus că nu am încercat să-l lovesc, chiar îmi pare rău, dar astfel de faze se întâmplă la fotbal”, a spus Dawa, pentru cei de la GSP.ro.

  • 4 luni va lipsi de pe teren Sergiu Hanca.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele