Ultima oră
EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Juan Mata pleacă de la Manchester United. Anunţul oficial a fost făcut

Manchester United Publicat pe 2 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20727385/1/manutdcom.jpg

Ajuns în ianuarie 2014, mijlocaşul spaniol Juan Mata (34) nu va fi rămâne la Manchester United, unde i-a expirat contractul, potrivit site-ului oficial al formaţiei engleze. 

”Manchester United poate confirma că Juan Mata va pleca de la club, când contractul său va expira în această vară. Mulţumim pentru că ai dedicat 8 ani din cariera ta lui United, Juan. Toţi din club îţi doresc tot ce e mai bun în viitor.”, a fost anunţul clubului Manchester United.

Spaniolul în vârstă de 34 de ani, sosit de la Chelsea în 2014, a jucat de 285 de ori tricoul ”diavolilor roşii” (51 de goluri, 47 de pase decisive).

El a câştigat alături de Manchester United Liga Europa în 2017, Cupa Angliei în 2016, Supercupa Angliei în 2016 şi Cupa Ligii în 2017.

mail-share icon Email
viewscnt