Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jucător brazilian transferat de campioana U-BT Cluj din prima ligă spaniolă

Baschet Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20807751/1/meindl.jpg

Campioana la baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a anunţat, tot duminică, după prelungirea contractului cu cubanezul Guzman, transferul unui jucător brazilian, care soseşte din prima ligă spaniolă, iar în intersezon a evoluat în Liga de vară NBA, la Phoenix Suns.

În nici 12 ore, U-BT Cluj a mai anunţat cooptarea unui jucător în lotul pentru viitorul sezon: brazilianul Léonardo Meindl.

”Soseşte direct din Liga ACB, de la formaţia Fuenlabrada Madrid. Brazilianul a evoluat în ultimii doi ani în cel mai puternic campionat din Europa”, a transmis U-BT Cluj.

Născut în 20 martie 1993, Meindl măsoară 2.01 metri şi poate fi folosit pe poziţia de extremă.

Sportivul este originar din São Paulo şi a evoluat în ţara natală la Franca, Bauru, Paulistano, precum şi pentru echipa oraşului natal. Ulterior, s-a transferat în Spania, acolo unde a evoluat doar la Madrid.

Astfel, în sezonul precedent al Ligii ACB, brazilianul a înregistrat medii de 13.1 puncte, 5.6 recuperări şi 2.1 pase decisive, bifând un total de 28 de meciuri.

Totodată, Léo Meindl este un component de bază al naţionalei Braziliei, câştigând bronzul şi argintul la Campionatul Sud-American, precum şi aurul la Jocurile Pan Americane din 2015 de la Toronto.

În intersezon, Meindl a activat în Liga de Vară a NBA, la Phoenix Suns.

Tot în această vară, Patrick Richard, Nandor Kuti, Stefan Birčević şi Andrija Stipanović au semnat noi contracte cu campioana României.

La capitolul transferuri au fost cooptaţi în lot Emanuel Căţe, Eduard Roschnafsky, Jordan Taylor şi Victor Sanders.

În sezonul viitor, U-BT Cluj va juca şi în EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului, după Euroligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele