Ultima oră
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei
Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor” Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor”
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă

Jucătorii Argentinei au fost urcaţi în elicoptere, în urma incidentelor produse pe drumul campionilor la Buenos Aires

CM 2022 Publicat pe 21 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20958383/1/cmm.jpg

Defilarea campionilor mondiali pe străzile din Buenos Aires a fost presărată de incidente, astfel că serviciile de securitate au decis ca jucătorii să fie urcaţi în elicoptere.

Peste cinci milioane de argentinieni sunt pe străzile din Buenos Aires, aşteptând autocarul descoperit cu Messi şi coechipierii săi.

Însă fanii au încercat să urce în autocar sau chiar au sărit în acesta când trecea pe sub un pod.

Ca urmare a acestor incidente, forţele de securitate au decis să-i transporte pe jucătorii cu elicoptere la baza de la Ezeiza.

Opt persoane au fost rănite.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele