Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21410128/1/fcsb-tska-1948-sofia-uefa-europa-conference-league-3-08-2023.jpg

Oţelul Galaţi a învins-o, duminică seara, în deplasare, scor 2-0, pe FCSB, într-un meci din etapa a 18-a din Superliga.

Gigi Becali a ieşit public şi a anunţat că vrea să renunţe la 4 jucători: Andrea Compagno, Dorin Rotariu, Cristi Ganea şi Valentin Creţu.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a declarat că va propune conducerii lui FC Voluntari să încerce să îi aducă pe cei 4 jucători de la FCSB.

”O să vorbesc cu ăştia de la FC Voluntari, cu Dan Leasă, preşedintele, să le facă o propunere. Să-i aducă pe toţi patru. Fac pariu pe cât vrei că la anul FC Voluntari se bate la titlu.

FC Voluntari ar trage la titlu la anul. Îl sun pe Dan Leasă sau pe Gigi Neţoiu, că ei sunt ăia care dictează, ca să vorbească cu primarul şi să-i ia el imediat de la Steaua (n.r. FCSB)”
, a spus Dumitru Dragomir, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele