Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Jucătorii lui CS Mioveni îşi strigă disperarea: "Am luat un singur salariu în acest sezon. Era căldură, acum vine Crăciunul"

CS Mioveni Publicat pe 5 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20941376/1/bkr.jpg


Jucătorii echipei CS Mioveni nu şi-au mai primit salariile din luna iulie, a declarat, luni seară, după meciul cu FCSB, fundaşul Ionuţ Balaur.
 
Toţi suntem dezamăgiţi. Am luat un singur salariu pe acest sezon, pe luna iulie, acum suntem în decembrie. În iulie era căldură, acum vine Crăciunul şi suntem tot fără salarii. Durează foarte mult memoriul. Dacă am fi străini, am merge la FIFA, am deveni liberi imediat şi am lua banii. Aici, ar dura trei luni. Am mai avut tentative, cu Hermannstadt am vrut să întârziem meciul. Atunci am fost întorşi de conducere, ni s-a spus că se vor rezolva, că vor primi un salariu. Nu s-a respectat ce ni s-a promis. Nu se mai poate, trebuie tras un semnal de alarmă şi nu mă refer doar la Mioveni. Trebuie să facem un front comun, să fie solidaritate.

Poate şi echipa naţională are de suferit, pentru că jucătorii convocaţi joacă împotriva unor echipe care nu sunt motivate, iar în meciurile internaţionale dau de jucători motivaţi, iar acolo se vede diferenţa. Dacă am fi fost plătiţi şi nu am sta cu gândul la bani, am fi fost şi noi mai motivaţi. Ne-au spus că nu au bani. Asta a fost ce ne-au comunicat, că nu au bani. Vom vedea ce va urma. E dificil, mâine e Moş Nicolae, avem copii acasă. Nu vreau să fiu penibil să-i spun că nu am avut ce să-i cumpăr copilului, dar nu poţi să vii zi de zi, zi de zi şi să nu-ţi primeşti banii”,
a spus fundaşul Ionuţ Balaur la finalul meciului de pe Arena Naţională.
 
CS Mioveni a pierdut, scor 1-5, meciul cu FCSB, din etapa a 19-a din Superligă.
 
Partida a început cu o întârziere de 10 minute, ca urmare a protestului jucătorilor de a CS Mioveni.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele