Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Jucătorii unei formaţii din play-out vor încasa sume importante, dacă se salvează de la retrogradare. ”Mai mare decât echipele care se bat la titlu”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21087488/1/superliga.jpg

Situaţie extrem de complicată la FC Argeş. Echipa a ajuns pe penultimul loc şi are o serie nefastă, fiind fără victorie în acest an.

Daniel Stanciu, directorul executiv al echipei antrenate de Bogdan Vintilă a dezvăluit că jucătorii sunt stimulaţi cu primire mari, peste cele ale echipelor care se bat la titlu, pentru a evita retrogradarea.

”Sunt nişte probleme, s-au văzut şi la jocul cu Voluntari. Jucătorii trebuie să conştientizeze. Când lucrurile nu merg bine, toată lumea e vinovată. Vintilă e al treilea antrenor din acest sezon. Antrenorii au avut mână liberă, cu excepţia lui Vintilă. Ei au decis ce jucători vin, când se pleacă în cantonament, în deplasări.

Au primă la salariu pentru salvarea de la retrogradare mai mare decât echipele care se bat la titlu. Este o primă foarte mare şi gândiţi-vă că sunt 16 jocuri în care n-am câştigat. Tindem să o dăm în penibil şi să intrăm în Cartea Recordurilor. Toată lumea s-a implicat, să tragem de jucători, să tragem un semnal de alarmă”,
a spus Stanciu, pentru Digi Sport.

Ultima victorie a celor de la FC Argeş în Superliga a fost în octombrie 2022, contra celor de la UTA Arad, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele