Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Jucătorul ar fi pariat pe meciurile echipei sale din Superligă în colaborare cu un cunoscut clan interlop

Superliga Publicat pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21044055/1/farul-constanta-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-18-02-2023.jpg

Un scandal monstru referitor la implicarea fotbaliştilor în pariurile sportive loveşte Superliga României. Potrivit Orange Sport, Cosmin Achim ar fi pariat sume importante de bani pe meciuri de fotbal.

Fundaşul central ar fi fost reclamat la LPF şi FRF de fosta sa parteneră, care a trimis dovezi celor două foruri interne.

Sursa citată notează că Achim paria sume de aproximativ 8.000 - 9.000 de lei pe meciuri din Superligă, unele chiar ale Petrolului, care a anunţat recent rezilierea contractului jucătorului din ”motive personale” ale acestuia.

Cosmin Achim s-ar fi aflat în strânsă legătură cu membrii unui cunoscut clan interlop. FRF a confirmat existenţa unei anchete în desfăşurare în speţa respectivă.

Anunţul oficial al Petrolului

FC Petrolul Ploiesti şi jucătorul Cosmin Achim (27 ani) au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale, a anunţat clubul prahovean.

Potrivit grupării ploieştene, fundaşul central a fost cel care, din cauza unor probleme de natură personală, a solicitat rezilierea angajamentului încheiat cu Petrolul.

Achim a venit la Petrolul la inceputul acestui an, bifând cinci apariţii în partidele disputate de ”lupii galbeni” în Superligă.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele