Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Jucătorul ar fi pariat pe meciurile echipei sale din Superligă în colaborare cu un cunoscut clan interlop

Superliga Publicat pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21044055/1/farul-constanta-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-18-02-2023.jpg

Un scandal monstru referitor la implicarea fotbaliştilor în pariurile sportive loveşte Superliga României. Potrivit Orange Sport, Cosmin Achim ar fi pariat sume importante de bani pe meciuri de fotbal.

Fundaşul central ar fi fost reclamat la LPF şi FRF de fosta sa parteneră, care a trimis dovezi celor două foruri interne.

Sursa citată notează că Achim paria sume de aproximativ 8.000 - 9.000 de lei pe meciuri din Superligă, unele chiar ale Petrolului, care a anunţat recent rezilierea contractului jucătorului din ”motive personale” ale acestuia.

Cosmin Achim s-ar fi aflat în strânsă legătură cu membrii unui cunoscut clan interlop. FRF a confirmat existenţa unei anchete în desfăşurare în speţa respectivă.

Anunţul oficial al Petrolului

FC Petrolul Ploiesti şi jucătorul Cosmin Achim (27 ani) au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale, a anunţat clubul prahovean.

Potrivit grupării ploieştene, fundaşul central a fost cel care, din cauza unor probleme de natură personală, a solicitat rezilierea angajamentului încheiat cu Petrolul.

Achim a venit la Petrolul la inceputul acestui an, bifând cinci apariţii în partidele disputate de ”lupii galbeni” în Superligă.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele