Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jucătorul care l-a enervat pe Mihai Stoica. ”L-am dat afară, vă jur. Să nu mai aud de el”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20926428/1/fcsb-saburtalo-tbilisi-preliminarii-conference-league-28-07-2022.jpg

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a povestit un episod nefericit cu unul dintre jucătorii săi. MM a fost deranjat de faptul că fotbalistul îşi verifica un bilet de la pariuri după un meci.

Actualul oficial al ”roş-albaştrilor” a dezvăluit că la finalul unui meci pierdut de echipa la care se afla în acel moment, fără să dezvăluie numele formaţiei, a văzut că unul dintre jucători s-a dus să îşi verifice biletul de la pariuri. 

La acel moment jucătorii aveau voie să parieze, iar respectivul fotbalist l-a enervat pe Mihai Stoica prin faptul că nu părea să aibă vreo urmă de regret pentru rezultatul înregistrat. 

”Şi eu am avut o problemă cu un jucător. Vă jur, am dat afară un jucător pentru că am auzit că după un meci în care noi nu am câştigat, am primit gol pe final, acum mulţi ani, în loc să intre în vestiar, s-a dus să vadă rezultatele...

Probabil că juca la pariuri. (n.r. a vrut să vadă dacă i-a ieşit biletul?) Da, atunci era permis şi să vadă pe teletext, cum era pe vremea aia, apăreau rezultatele.

Şi atunci, când am auzit după aia, am zis să plece, să nu mai aud de el, nu se poate aşa ceva. Un jucător trebuie să sufere, stai în vestiar puţin, nu îţi iei telefonul şi te uiţi pe el. În generaţia asta e mai...”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele