Ultima oră
Jucătorul pe care Gigi Becali pariază toţi banii la EURO 2024: ”Doar dacă joacă el ieşim din grupe” Jucătorul pe care Gigi Becali pariază toţi banii la EURO 2024: ”Doar dacă joacă el ieşim din grupe”
LIVE VIDEO | UTA - FC Hermannstadt, ACUM, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Start meci! LIVE VIDEO | UTA - FC Hermannstadt, ACUM, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Start meci!
VIDEO | Unirea Slobozia – Ceahlăul Piatra Neamţ 2-1. Gazdele s-au impus şi s-au apropiat de prima poziţie. Rezultatele din Liga 2 VIDEO | Unirea Slobozia – Ceahlăul Piatra Neamţ 2-1. Gazdele s-au impus şi s-au apropiat de prima poziţie. Rezultatele din Liga 2
Românii au preferat filmul românesc de Ziua Naţională. Cinemaraton a fost pe locul IV în topul preferinţelor românilor activi Românii au preferat filmul românesc de Ziua Naţională. Cinemaraton a fost pe locul IV în topul preferinţelor românilor activi
Meciul Bayern - Union Berlin a fost amânat din cauza ninsorilor. Probleme şi cu transportul feroviar şi aerian Meciul Bayern - Union Berlin a fost amânat din cauza ninsorilor. Probleme şi cu transportul feroviar şi aerian
ULTIMA ORĂ ǀ A fost stabilit cine va împărţi dreptatea în FCSB - Oţelul Galaţi! ULTIMA ORĂ ǀ A fost stabilit cine va împărţi dreptatea în FCSB - Oţelul Galaţi!

Jucătorul căruia i se recomandă să plece de la FCSB. ”M-aş duce undeva să joc”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20944502/1/5a.jpg

Florinel Coman (24 de ani) a marcat primul gol după două luni, iar la finalul meciului cu CS Mioveni (5-1) a avut un discurs în care a lăsat să se înţeleagă că ar putea pleca de la FCSB în această iarnă.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe Coman să plece de la FCSB la o echipă unde să prindă minute.

”Cauza ar fi multiplele accidentări în decursul timpului, care şi-au pus amprenta pe evoluţia lui Florinel.

A pierdut şi tonusul muscular, nu are pic de forţă în picioare, segmente lungi şi fără forţă.

Dacă aş fi în locul lui, aş pleca. M-aş duce undeva să joc”,
a spus Dragomir, pentru Orange Sport.

Florinel Coman este în mandatul lui Pintilii rezervă, în flancul stâng fiind utilizat Tavi Popescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele