Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

Jucătorul cedat de CFR Cluj, acum regretat de Dan Petrescu. Mişcarea care s-a dovedit neinspirată pentru ”feroviari”. ”Nu a fost decizia antrenorului”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21115539/1/danut.jpg

Marko Dugandzic (29 de ani) este una dintre cele mai inspirate mutări făcute de Rapid în acest sezon. 

Atacantul a făcut un meci excelent contra fostei sale echipe şi a marcat o ”dublă” în Giuleşti. Dan Petrescu a subliniat că nu a fost decizia lui ca fotbalistul croată să o părăsescă pe CFR.

Dacă dă goluri, lumea zice că Dan Petrescu l-a dat afară. Eu nu l-am dat afară pe Dugandzic. Deci, Dan Petrescu nu l-a dat afară pe Dugandzic! Nici n-a renunţat la el. Eu nu am renunţat la Dugandzic!

A fost bine pentru el, a fost bine pentru club, aveam nevoie de bani noi, avea nevoie de bani el... Nu ştiu ce a fost. Dar eu n-am fost de acord. ”, a spus Dan Petrescu.

”A fost decizia managementului, nu decizia antrenorului”

În ultima vreme, ardelenii s-a confruntat cu probleme mari de lot, iar atacantul pe care l-a cedat foarte uşor la Rapid ar fi putut să îl ajute pe Dan Petrescu.

Preşedintele celor de la CFR, Cristi Balaj, a oferit mai multe declaraţii despre decizia de a-l vinde pe croat la una dintre rivalele din Superliga. El susţine că Marko Dugandzic nu s-a impus ca titular la CFR şi avea un salariu mult prea mare în Gruia.

”Dugandzic, atunci când a fost transferat, a fost decizia managementului, nu decizia antrenorului. De ce? Pentru că el jucase în 24 de etape, a înscris un singur gol, a dat un singur assist şi a evoluat, în medie, 18 minute pe meci.

Aveam soluţii, pentru că era şi Debeljuh, era şi Buş, era şi Birligea, era Betancour... şi atunci, în situaţia respectivă, riscam sau eram obligaţi să ţinem jucători în afara listei.

Păi nu e normal să-l cedezi pe unul care a evoluat mai puţin şi a dat un randament mai slab în acea perioadă? Şi să primeşti bani pe el? El având şi un salariu mare, mult peste media jucătorilor”, a spus Cristi Balaj la Orange Sport.

  • În acest sezon, Marko Dugandzic a marcat 19 goluri, fiind la egalitate cu Andrea Compagno de la FCSB.
  • Atacantul a venit în vara anului trecut în schimbul sumei de 400.000 de euro, cu 100.000 de euro mai puţin faţă de cât a dat CFR Cluj pe el
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele