Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Jucătorul de la FCSB aşteptat oricând la o altă echipă din SuperLigă: "E o variantă pentru noi"

FCSB Publicat pe 13 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20887321/1/fcsb.jpg


Răzvan Oaidă, 24 de ani, e aşteptat cu braţele deschise de către Valeriu Iftime la FC Botoşani. Patronul moldovenilor consideră că o astfel de experienţă i-ar prinde bine mijlocaşului ieşit din graţiile lui Becai.
 
Din momentul transferului de 700.000 de euro de la FC Botoşani la FCSB, în 2019, Oaidă a primit mai multe şanse, dar în niciun moment nu s-a putut impune ca titular cert, indiferent de context sau de numele antrenorului. Acum, mijlocaşul central l-a dezamăgit din nou pe Becali, iar finanţatorul FCSB se gândeşte la plecarea acestuia, cu FC Botoşani o posibilă destinaţie:
 
"Răzvan Oaidă este oricând o variantă pentru noi. Nu ştiu însă dacă îl tentează pe el să revină la noi. A veni la Botoşani îl compar cu a merge în armată. Oaidă dacă vine la Botoşani va fi un jucător foarte bun. Îi dau un sfat: dacă vrei să intri în fotbalul mare, te duci la o echipă ca Botoşani un an-doi, ca să revii cu aceeaşi tenacitate şi cu aceeaşi eficienţă", a spus Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.
 
"Haruţ pierde timpul la FCSB. Când a revenit la noi în iarnă, a avut nevoie de două-trei meciuri până s-a acomodat şi a redevenit Haruţ pe care îl ştim noi. Dacă rămâne la FCSB şi face banca, joacă un meci-două şi după e etichetat ca lipsă de bărbăţie... nu are cum să stea acolo. Dacă nu ai nivelul lui Edjouma e complicat să stai acolo, asta dacă nu vrei să stai pe bancă şi să iei nişte bani", a mai punctat patronul lui FC Botoşani când a fost întrebat despre situaţia unui alt fost fotbalist de la FC Botoşani, Denis Haruţ.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Alte știri

Ultimele articole Toate articolele