Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Jucătorul din Superliga remarcat de Mihai Stoica. ”Se pare că sunt ceva străini de valoare la noi în campionat”

U Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21032772/1/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-31-10-2022-3.jpg

Mihai Stoica a lăudat evoluţiile bune ale lui Mamdou Thiam, care a adus victoria lui ”U” Cluj în faţa lui Botoşani, graţie ”dublei” semnate de el.

Thiam este unul dintre cei mai în formă jucători din Superliga în acest an. Senegalezul a punctat în trei partidei consecutive pentru ”şepcile roşii”, iar evoluţiile sale din ultima vreme au fost lăudate, inclusiv de manager-ul FCSB-ului.

MM nu este de acord cu cei care spun că jucătorii străini din campionatul României nu au valoare şi i-a oferit drept exemple pe Thiam şi Bahassa. Singura problemă pe care i-a găsit-o atacantului clujenilor este greutatea.

”Cu noi dăduse primul gol, apoi a avut o pauză destul de lungă. Zic: <<Bă, să vezi că ăsta a dat doar cu noi>>. Şi Bahassa a dat. Ne-am liniştit. Se pare că sunt ceva străini de valoare (n.r. - în campionat). Că toată lumea pune la zid străinii aduşi în Superligă, dar nu este chiar aşa.

Thiam, chiar dacă pare puţin supraponderal. Sau supraponderal, nu puţin...Nici Eric nu era slăbuţ şi poate a fost TOP 3 străini din istoria campionatului nostru.

Aici e o problemă mare. Ne aducem aminte de Ovidiu Maier la Rapid, care a slăbit şi nu mai juca. Sunt unii care pot da randament în zona lor de confort, dar nu ajung la un nivel foarte înalt.

Contraexemplu este Denis Alibec, care a ajuns la greutatea optimă şi joacă mult mai bine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • Senegalezul are 7 goluri şi un assist în 16 meciuri jucate în Superligă, în acest sezon
  • Thiam este cotat la 450.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele