Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Jucătorul dorit de FCSB ezită să vină la liderul Superligii! "Se teme şi de reacţiile lui Gigi Becali"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 27 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21441614/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-10.jpg

Rareş Pop este unul din jucătorii de perspectivă din Superligă. În vârstă de 18 ani, mijlocaşul dreapta de la UTA Arad este curtat de Rapid şi FCSB.

Conform GSP, formaţia din Giuleşti este favorită să îl achiziţioneze pe jucător, iar motivul este unul lesne de înţeles. Rareş Pop nu ar vrea să aibă de a face cu Gigi Becali, cunoscut pentru modul în care tratează jucătorii.

Patronul de la FCSB nu are multă răbdare cu noile achiziţii, iar în momentul în care un jucător nu are evoluţii foarte bune, acesta are puţine şanse să prindă repede din nou minute.

"Lui Rareş nu-i place să dea numai cu interiorul, cum fac cei mai mulţi. Îi plac execuţiile în forţă, cu şiret plin, care sunt extrem de dificile pentru portari. Dacă ar fi să aleagă acum între FCSB şi Rapid, ar alege Rapidul.

Nu e prea încântat de ce aude şi ce citeşte prin presă că se întâmplă la FCSB. Poate că se teme şi de reacţiile lui Gigi Becali, când ar juca mai prost. La Rapid i se pare că e mai mult echilibru.

Şi asta i-ar da şi lui mai multă încredere", au mărturisit surse apropiate fotbalistului pentru GSP.

Rareş Pop este cotat la 400.000 de euro pe Transfermarkt şi a marcat trei goluri în actualul sezon de Superligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele