Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Jucătorul dorit insistent de Manchester City, scos din lot din cauza pariurilor! ”Cetăţenii” ar putea renunţa la ideea transferului

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21289194/1/profimedia-0784432905.jpg

Lucas Paqueta (25 de ani) este una dintre ţintele lui Manchester City pentru finalul perioadei de transferuri, iar cetăţenii erau pregătiţi să vină cu o nouă ofertă pentru brazilian, după ce au oferit aproximativ 80 de milioane de euro.

Jucătorul lui West Ham a intrat într-un mare scandal în legătură cu un meci jucat în Premier League, West Ham - Aston Villa 1-1, în care s-a pariat mult peste media normală pe faptul că Paqueta va încasa cartonaşul galben, lucru care s-a întâmplat, el fiind singurul jucător din acea partidă care văzut avertismentul.

Brazilianul este anchetat de Federaţia engleză, iar Globo, citaţi de Daily Mail, informează că s-a depus ”suma maximă posibilă”, iar aceste depuneri au avut loc în Insula Paqueta din Guanabara, locul în care s-a născut fotbalistul de 25 de ani.

Selecţionerul Braziliei l-a scos din lot pe Paqueta

În urma acestor acuzaţii, Fernando Diniz, selecţionerul Braziliei, l-a scos pe Paqueta din lot pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale cu Bolivia şi cu Peru, din luna septembrie ”pentru ca el să-şi rezolve problemele”.

Oficialii lui Manchester City ar putea renunţa la ideea transferului lui Lucas Paqueta, după apariţia acestei anchete şi vor căuta un alt jucător cu profil asemănător. David Moyse, antrenorul lui West Ham, îşi susţine jucătorul şi cel mai probabil acesta se va afla în primul 11 pentru meciul cu Chelsea din acestă etapă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele