Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jucătorul FCSB-ului, aproape de Farul: "I-l dau lui Gică!"

FCSB Publicat pe 12 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20917844/1/rb.jpg


Marco Dulca (23 de ani) şi Radu Boboc (23 de ani) nu mai au viitor la FCSB! Gigi Becali a anunţat, sâmbătă, că se gândeşte să-l retrimită la Farul pe fundaşul dreapta, în timp ce singura soluţie a fiului lui Cristi Dulca e revenirea la Chindia Târgovişte.
 
Dezamăgit de jucătorii care au costat împreună 450.000 de euro (250.000 de euro pentru Dulca, 200.000 de euro pentru Boboc), finanţatorul FCSB-ului a luat o decizie radicală, iar în scurt timp îi va propune lui Gică Hagi să-l reprimească la Farul pe Boboc. În cazul lui Dulca, cel care mai are doi ani de contract, Becali trebuie să ajungă la o înţelegere cu jucătorul sau să-l convingă să meargă sub formă de împrumut la Chindia, cealaltă echipă pentru care a mai jucat în acest sezon:
 
"Da, mă gândesc să renunţ la Boboc şi Dulca. De exemplu, pe Boboc i-l dau lui Gică înapoi. În cazul lui Dulca nu am altă soluţie în afară de Târgovişte. Da (n.r - e posibil să revină la Chindia în iarnă). A zis că vrea să muncească, să îşi câştige locul. Tot l-am băgat, l-am băgat... aia nu e muncă. 
 
Radaslavescu tot mai vine la primit, îl văd pe acolo pe teren, o mai ia, o greşeşte. Greşeşte, dar vine la primit, să vadă dacă poate face ceva cu mingea. Dacă tu fugi de minge tot timpul, aia nu e muncă, aia este ascundere. Nu se poate juca aşa fotbal", a spus Becali, la Pro Arena.
 
În timp ce Boboc a prins zece meciuri în total, dintre care opt ca titular, Dulca a fost folosit în 15 meciuri în acest sezon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele