Ultima oră
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”
Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV
Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV
Am aflat schimbările pe care le va face Edi Iordănescu în echipa de start | EXCLUSIV Am aflat schimbările pe care le va face Edi Iordănescu în echipa de start | EXCLUSIV
VIDEO | Jannik Sinner a câştigat la Halle. Italianul a disputat primul turneu din postura de lider ATP VIDEO | Jannik Sinner a câştigat la Halle. Italianul a disputat primul turneu din postura de lider ATP

Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

FCSB Publicat pe 18 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21596002/1/fcsb-fc-botosani-superliga-superbet-25-02-2024.jpg

Marius Şumudică ştie care este jucătorul de la FCSB care ar putea fi titular în echipa naţionalei fără probleme.

Este vorba despre Alexandru Pantea, fundaş în vârstă de 20 de ani, care s-a accientat în luna februarie şi se află încă în recuperare.

Marius Şumudică este de părere că în cazul în care nu se accidenta, Pantea putea fi o opţiune de luat în calcul de Edi Iordănescu în vederea lotului pentru EURO 2024.

Fostul tehnician de la Gaziantep a mai spus că tânărul jucător este cel mai bun under, fiind net superior lui Tavi Popescu.

“Ca under, Pantea este 7 clase peste Tavi Popescu. Pantea dacă juca meci de meci în poziţia de fundaş dreapta şi era sănătos, era jucător de echipă naţional. Şi poate să fie în viitorul apropiat.

Mihai Stoica să iasă şi să spună public acum ‘Uite, Şumudică a avut ochi şi spus despre acest jucător al nostru, că poate să ajungă la echipa naţională’. Să aibă această tărie şi să nu apară numai când îl deranjează ceva.

 

Pantea la parametrii normali, în fotbalul românesc şi în momentul de faţă (n.r. e foarte bun). Eu, poate, am alte defecte, dar la ochi mă bat cam puţini. Drept dovadă vă mai vin cu un contraexemplu în momentul de faţă.

Vorbesc de Drăguş. Are 15 goluri în Turcia, în momentul în care uitase toată lumea de el. Aici e şi mâna lui Şumudică. Aşa că Pantea dacă joacă meci de meci în competiţii europene va deveni unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta ai echipei naţionale. De departe”, a spus Marius Şumudică la Fanatik.

  • 20 de meciuri a bifat Alexandru Pantea în acest sezon
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a tânărului fundaş, conform site-urile de specialitate
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele