Ultima oră
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

Jucătorul în faţa căruia Banciu se înclină: ”De la Pele şi Maradona n-a mai fost ca el. Îţi poate decide istoria. Messi e un oarecare!”

PSG Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21051164/1/captura-ecran-675.png

Bayern Munchen a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor. În tur, a fost 1-0 pentru bavarezi. Au marcat Choupo-Moting ’61 şi Gnabry ’89. 

În minutul 52, un gol al bavarezilor a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR. Germanii au avut un gol anulat şi pe final, tot pentru ofsaid, însă de această dată nu a fost nevoie de VAR.

Vara trecută, Mbappe a dorit să plece de la PSG, dar a fost convins în ultimul moment să semneze prelungirea contractului. După acest fapt, atacantului francez i s-a dat putere de decizie la club. 

Radu Banciu a vorbit despre starul de la Paris şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului. Jurnalistul susţine că şeptarul lui PSG poate decide istoria unei echipe. 

”De la Pele şi Maradona nu a mai fost unul ca el. Îţi poate decide istoria. Messi e un oarecare!”

”Se întâmplă ca Mbappe să decidă la PSG pentru că a creat un fenomen, deoarece el este şi din Paris.

Nu a mai existat în lumea asta genul ăsta de jucător, nu a mai existat clar de la Maradona şi Pele. Genul ăsta de jucător care să îţi poată decidă istoria, destinul. Bine, sunt şi alţi jucători, dar de tipul ăsta, nu. Acum, sigur că dacă îl pierzi pe ăsta...

Mbappe făcea ravagii când juca la 18 ani cu semifinală de Champions League cu AS Monaco... i-a făcut praf pe Real Madrid, pe Chelsea, dar deja era un fenomen planetar.

Bine, după ce a ajuns în oraşul lui de reşedinţă, sigur că a fost plasat în altă categorie faţă de alţi jucători. Restul erau doar jucători de import. Şi Messi, şi Neymar erau de import. Din ăştia au tot fost. Messi e un jucător oarecare, nu are nicio treabă la PSG”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele