Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Jucătorul lui Liverpool ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului! ”Pleacă 100% în vară”

Liverpool Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21495176/1/profimedia-0831994393.jpg

Mohamed Salah (31 de ani) ar vrea să plece de la Liverpool în acestă vară, iar suma de transfer a egipteanului ar fi una incredibilă.

Al-Ittihad este echipa care vrea să îl aducă pe Salah, aceeaşi formaţie care şi-a dorit să îl transfere şi vara trecută pe atacantul lui Liverpool. De acestă dată saudiţii au şanse mari să reuşească mutarea, dată fiind suma imensă pe care ar urma să o ofere Al-Ittihad.

Este vorba despre 235 de milioane de euro, sumă ce l-ar face pe egiptean cel mai scump transfer din istoria fotbalului, depăşind astfel transferul lui Neymar din 2017 la PSG, care i-a costat pe francezi 222 de milioane de euro.

Mutarea are şanse mari să se întâmple, dat fiind faptul că Salah mai are contract cu Liverpool doar până în iulie 2025. Al-Ittihad le-a mai făcut ”cormoranilor” o ofertă de 175 de milioane de euro în vara trecută, dar atunci a fost refuzată.

Mark Lawrenson: ”Mohamed Salah pleacă 100%”

Mark Lawrenson, fost mare jucător la Liverpool, este sigur că Salah va pleca la finalul acestui sezon de Liverpool. 

Mohamed Salah pleacă 100% în vară. Indiferent de ce se întâmplă până atunci. 

Va merge în Arabia Saudită şi sper că Liverpool va încasa o sumă imensă în schimbul său, pentru a transfera câţiva jucători buni. Salah va trăi ca un rege în Arabia Saudită”, a declarat Mark Lawrenson, citat de Mirror.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele