Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Jucătorul lui Villarreal crede că dubla cu Liverpool va fi mai grea decât a fost cea cu Bayern. ”Este greu de ştiut unde sunt slăbiciunile lor”

Champions League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20686191/1/fridx9exeaarwiv.jpg

Villarreal va veni, miercuri, pe Anfield, pentru a juca turul semifinalelor UEFA Champions League cu Liverpool. Partida va începe la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi Prima 4K, dar şi online pe PrimaPlay.ro

Francis Coquelin a prefaţat partida dintre ”submarinul galben” şi Liverpool. Acesta a vorbit cu multă admiraţie despre ”cormorani”, despre care consideră că sunt un adversar mai greu decât Bayern Munchen, pe care Villarreal a eliminat-o neaşteptat în ”sferturi”. Mijlocaşul francez nu a ezitat să îi laude pe trei dintre jucătorii de atac ai echipei antrenate de Jurgen Klopp. Este vorba despre Mohamed Salah, Sadio Mane şi noul venit, Luis Diaz.

”Liverpool este mai puternică decât Bayern. Ei sunt probabil echipa care presează cel mai bine din Europa. Este greu de ştiut unde sunt slăbiciunile lor. Au doi jucători care luptă pentru Balonul de Aur în fiecare an în (n.r. Mohamed) Salah şi (n.r. Sadio) Mane.

Sunt puternici pe tot terenul, cu fundaşii laterali care pot juca ca atacanţii. Şi acum l-au semnat şi pe Luis Diaz şi joacă în echipă de parcă ar fi fost acolo de cinci ani. Dar nu mergem acolo doar ca să ne uităm pe Anfield”, a declarat Francis Coquelin, înaintea meciului cu Liverpool, potrivit Daily Mail.

Francis Coquelin a mai evoluat împotriva ”cormoranilor” pe vremea când juca pentru Arsenal. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri