Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Jucătorul pe care Gigi Becali a încasat milioane de euro nu mai suportă situaţia de la FCSB: ”Nu ne cheamă la niciun meci. Clubul a devenit o jucărie!”

FCSB Publicat pe 28 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21079123/1/profimedia-0467997194.jpg

În ultimele săptămâni, la FCSB s-au propus mai multe schimbări. Comisia de Disciplină din cadrul FRF i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decisă să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

FCSB are probleme şi cu stadionul. În Ghencea a primit interzis de la cei de la CSA, iar meciurile de acasă le joacă pe Arena Naţională. Florin Gardoş, fundaşul pe care Gigi Becali a încasat peste 6 milioane de euro, a tras un semnal de alarmă în privinţa echipei unde a jucat.

El susţine că FCSB rămâne fără identitate şi l-a pus la zid pe patronul clubului bucureştean. 

”Nu ne cheamă la niciun meci. Clubul a devenit o jucărie!”

”Clubul ar trebui să fie mai deschis. De fapt, totul ar trebui să fie mai deschis acolo, şi faţă de suporteri, şi faţă de noi, cei care am jucat acolo. Vorbeam recent cu Szukala, noi locuim aproape unul de celălalt, şi îi spuneam că suntem, practic, ai nimănui! 

Dacă vreau să-l iau pe băieţelul meu de 5 ani şi să-i arăt unde am jucat eu, n-am unde să-l duc. În Ghencea nu existăm, n-avem nicio legătură, nu suntem recunoscuţi. Arena Naţională e stadionul ţării, nu are o personalitate stelistă. 

Iar la FCSB n-a fost niciodată vreo acţiune, n-am fost chemaţi la niciun meci. Mai ales că eu am rămas cu FCSB, în timp ce alţi foşti jucători - Miu, Ogăraru - s-au dus către CSA. Adică, nu vrei un pic să ne atragi, să ne vadă lumea? Din păcate, clubul a devenit o jucărie (n.r. - a patronului Gigi Becali)”, a spus Florin Gardoş, potrivit gsp.ro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele