Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Jude Bellingham, acord pentru plecarea de la Borussia Dortmund! UPDATE: Nemţii cer 120 de milioane de euro, spaniolii plătesc

Real Madrid Publicat pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21109393/1/ptyznizoyxnopwe0nzdjogiwzgu1m2q3mjiyyje5zwq5ndk2mjlmytjj-thumb.jpg

Jude Bellingham (19 ani) are şanse foarte mari să plece de la Borussia Dortmund în această vară, iar numele destinaţiei va fi una spectaculoasă, urmând să ajungă, dacă nemţii îşi vor da acordul, la un club de calibru, cu pretenţii mai mari în Liga Campionilor.

Englezul este dispus să facă trecerea la Real Madrid, AS anunţând că mijlocaşul este de acord cu trecerea la formaţia din La Liga. Suma achiziţiei ar putea trece lejer de 100 de milioane de euro, să sară cu 20 de milioane de euro peste sută, dar Real Madrid nu este pregătită să dea mai mult.

UPDATE 6 iunie: Se confirmă informaţiile, anume că suma de transfer cerută de nemţi este de 120 de milioane de euro, iar Real Madrid, aparent, este dispusă să se conformeze şi să plătească. Astfel, este de aşteptat ca mutarea să se oficializeze în perioada imediat următoare, conform Kicker.


UPDATE: Presa din Spania notează faptul că echipele au ajuns la un acord pentru transferul lui Bellingham, iar la mijloc ar fi o sumă de aproximativ 100 de milioane de euro, cât s-a speculat şi iniţial. Nemţii se pare că îi acceptă doleanţa jucătorului, pentru că şi alte echipe sunt interesate de el, printre care Manchester City şi PSG.


În cazul în care, negocierile care vor începe în zilele următoare, după cum a anunţat cotidianul spaniol, vor duce la o sumă mai mare, atunci Real Madrid va ieşi, se pare, din cursă.

  • 21 goluri şi 25 de pase de gol a reuşit Jude Bellingham pentru Borussia Dortmund în 129 meciuri oficiale.
  • 120 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bellingham, conform Transfermarkt.

Luka Modric îşi va prelungi contractul cu Real Madrid pentru încă un sezon

Venit la Real Madrid în 2012, Luka Modric îşi va prelungi contractul pentru un sezon, până în iunie 2024, anunţă presa spaniolă. Actualul său acord expiră la 30 iunie.

Cotidianul sportiv madrilen AS a anunţat că internaţionalul croat (164 de selecţii) a vorbit personal cu preşedintele Realului, Florentino Pérez pentru a-l informa despre intenţia sa de a continua încă un an la Real Madrid.

La club din 2012, Luka Modric, în vârstă de 38 de ani, va juca, aşadar, al 12-lea sezon la Real, cu obiectivul de a atinge numărul simbolic de 500 de meciuri disputate (în prezent este la 480) .

De la începutul sezonului, a avut 44 de apariţii în toate competiţiile, inclusiv 28 în La Liga.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele