Ultima oră
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ””Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ””Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner

Jude Bellingham, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga!

Bundesliga Publicat pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21212734/1/bellingham.jpg

Jude Bellingham, mijlocaşul internaţional englez de 19 ani al Borussiei Dortmund, a fost desemnat luni jucătorul sezonului în campionatul german. Bundesliga se vede pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro şi în sezonul următor, 2023/2024.

Cu opt goluri şi patru pase de gol, internaţionalul englez de 19 ani (24 de selecţii) a fost unul dintre jucătorii cheie ai sezonului lui Dortmund, care a ratat titlul în faţa celor de la Bayern Munchen.

Bellingham a sosit la Dortmund în iulie 2020 de la Birmingham City pentru 29 de milioane de euro şi se află în vizorul lui Real Madrid, care este dispusă să plătească peste 100 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile englezului, care are contract cu BVB până în 2025.

Jude Bellingham, acord pentru plecarea de la Borussia Dortmund!

Jude Bellingham (19 ani) are şanse foarte mari să plece de la Borussia Dortmund vara care vine, iar numele destinaţiei va fi una spectaculoasă, urmând să ajungă, dacă nemţii îşi vor da acordul, la un club de calibru, cu pretenţii mai mari în Liga Campionilor.

Englezul este dispus să facă trecerea la Real Madrid, AS anunţând astăzi că mijlocaşul este de acord cu trecerea la formaţia din La Liga. Suma achiziţiei ar putea trece lejer de 100 de milioane de euro, să sară cu 20 de milioane de euro peste sută, dar Real Madrid nu este pregătită să dea mai mult.

Presa din Spania notează faptul că echipele au ajuns la un acord pentru transferul lui Bellingham, iar la mijloc ar fi o sumă de aproximativ 100 de milioane de euro, cât s-a speculat şi iniţial. Nemţii se pare că îi acceptă doleanţa jucătorului, pentru că şi alte echipe sunt interesate de el, printre care Manchester City şi PSG.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele