Ultima oră
Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda
Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani
Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor
Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt
VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile! VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile!

Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21582442/1/lopetegui.jpg

Tehnicianul spaniol Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a deveni managerul grupării West Ham la finalul sezonului, relatează BBC.

Încă nu s-a semnat nimic, dar tehnicianul în vârstă de 57 de ani este aproape de a se întoarce la antrenorat, după ce a plecat de la Wolverhampton în august anul trecut.

Actualul antrenor al echipei West Ham, David Moyes, se află sub o presiune tot mai mare după o serie slabă de rezultate, după ce echipa sa a câştigat doar unul din ultimele nouă meciuri din Premier League şi a părăsit Liga Europa în sferturile de finală.

West Ham a fost învinsă duminică cu 5-0 de Chelsea, care a lăsat-o pe locul nouă în clasament.

Moyes, căruia îi expiră contractul în vară, a respins în repetate rânduri întrebările despre viitorul său la club, spunând că discuţiile nu vor avea loc decât după ultimul meci de la Manchester City, pe 19 mai.

Fostul antrenor al Spaniei şi al lui Real Madrid, Lopetegui, a fost asociat cu numeroase posturi de la plecarea sa de la Wolverhampton.

El a câştigat Liga Europa cu FC Sevilla în 2020.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele