Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Julian Nagelsmann a revenit cu brio pe banca echipei Bayern Munchen, după ce a suferit de Covid-19

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 3 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20452936/1/nag.jpg

Antrenorul Julian Nagelsmann a revenit pe banca echipei Bayern Munchen, marţi, la meciul de pe teren propriu cu Benfica Lisabona (câştigat cu 4-2), din etapa a IV-a a Grupei E a Ligii Campionilor.

Nagelsmann, vaccinat cu două doze, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la 20 octombrie, la Lisabona, unde a avut loc jocul tur cu Benfica. De atunci, tehnicianul german a lipsit de la patru meciuri ale echipei lui, inclusiv la partida cu formaţia portugheză, deoarece a fost găsit infectat înaintea întâlnirii şi plasat în izolare.

Bayern a folosit un avion-ambulanţă pentru a-l aduce în condiţii bune pe antrenor în Germania.

Secundul Dino Toppmoller a preluat conducerea echipei la partidele de la care a lipsit Nagelsmann, între care se numără şi o înfrângere usturătoare, scor 0-5, cu Borussia Monchengladbach, în Cupa Germaniei. Bayern a câştigat celelalte trei meciuri fără antrenorul principal.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele