Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Jurgen Klopp, discurs emoţionant înaintea ultimului său meci pe Anfield: „Am izbucnit în lacrimi”

Liverpool Publicat pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21596256/1/jk.jpg

Germanul Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool la finalul sezonului. Klopp este la conducerea echipei de pe Anfield din 2015, iar în 2019-20 a condus-o pe Liverpool către primul titlu de campioană din ultimii 30 de ani.

Tehnicianul neamţ îşi va lua rămas bun de la Liverpool duminică, în ultima etapă din Premier League. Cu începere de la 18:00, Liverpool primeşte vizita lui Wolves, în direct la Prima Sport.

Înaintea acestui duel, Klopp a vorbit cu jurnaliştii despre toate emoţiile trăite de-a lungul anilor pe Anfield.

„Îmi place totul despre acest loc (n.r. Liverpool). Am legat prietenii pe viaţă, aici. Am fost la Liverpool aproape un deceniu, iar pentru mine aste este wow. Este mult timp şi nu voi uita nici măcar o zi de aici.

Chiar sunt fericit că mi-am petrecut o parte atât de mare din viaţa mea aici. Am izbucnit în lacrimi când am primit o scrisoare de la fani. Să citesc ce reprezint eu pentru oameni, cum fotbalul nostru a schimbat vieţi, mă bucură enorm să ştiţi. Ştiu că fotbalul poate avea acest efect, în vieţile oamenilor.

Aş dori să-mi cer scuze din nou în faţa suporterilor: nu pot citi fiecare scrisoare şi fiecare e-mail!”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit Bild.

Antrenorul olandez Arne Slot a confirmat vineri, într-o conferinţă de presă, faptul că va prelua conducerea echipei engleze FC Liverpool din vară, după plecarea lui Jurgen Klopp.

„Pot confirma că voi fi antrenorul lui FC Liverpool în sezonul viitor”, a declarat Slot în cadrul conferinţei de presă, iar clubul Feyenoord Rotterdam, unde Arne Slot a fost principal în ultimele trei sezoane, a publicat pe reţelele sociale un videoclip în care îi mulţumeşte tehnicianului.

Arne Slot a fost campion al Ţărilor de Jos în 2023 şi a câştigat Cupa anul acesta, iar FC Liverpool va trebui să plătească o sumă de transfer în schimbul acestuia, pentru că antrenorul se află încă sub contract cu gruparea din Rotterdam.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele