Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Jurgen Klopp, după 3-1 cu Benfica. ”Ne-am făcut jumătate din treabă”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20664496/1/jk.jpg

Liverpool a obţinut o victorie importantă în faţa celor de la Benfica, scor 3-1, şi merge destul de liniştită la returul din sferturile Champions League. Duelul a fost transmis în direct pe posturile Look Sport, Look 4K şi platforma online PrimaPlay.ro.

Jurgen Klopp s-a declarat mulţumit de victoria obţinută contra lusitanilor, însă a identificat şi câteva erori în jocul elevilor săi.

"Am pierdut câteva mingi la momentul nepotrivit şi asta le-a permis adversarilor să lanseze contraatacuri. S-au apărat foarte bine pe ultima linie şi ştiam că, la 2-0, dacă Benfica va marca, lucrurile se vor complica. Jocul a devenit mai deschis, dar ne-am păstrat echilibrul şi nu le-am permis să aibă prea multe ocazii. Am fi putut marca mai multe goluri, dar portarul a fost cel mai bun jucător al echipei Benfica. Rezultatul este corect. Ştim mai multe despre adversar şi am făcut jumătate din treabă. Vom fi pregătiţi şi vrem să ne calificăm", a declarat Klopp, potrivit AFP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri