Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21580596/1/jk.jpg

În timpul conferinţei de presă de vineri, Jürgen Klopp s-a imaginat pentru o clipă preşedinte al FIFA. Actualul antrenor al lui Liverpool a afirmat că "nu va supravieţui în această mare de rechini".

"Imaginaţi-vă dacă aş deveni preşedintele FIFA. Este evident că este o slujbă bine plătită, de aceea toţi vor să o facă, nu partea oficială, desigur, dar poţi trăi din asta. Nu cred că mi-aş dedica viaţa pentru aşa ceva.

O singură persoană nu poate rezolva problema dacă toţi ceilalţi cred că fotbaliştii câştigă milioane şi că primele trei zile de meci ar trebui să fie în America. Acestea sunt idei foarte bune. Nu poţi schimba nimic de unul singur. Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini. Nu ăsta e planul. Nu cred că voi face asta"
, a spus Klopp.

Tehnicianul german în vârstă de 56 de ani va pleca de la Liverpool la finalul acestui sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele