Ultima oră
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona

Jurgen Klopp ratează meciul cu Chelsea, fiind suspect de coronavirus

Liverpool Publicat pe 1 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20532111/1/klopp.jpg

Tehnicianul formaţiei Liverpool, Jurgen Klopp, ratează meciul de duminică împotriva echipei Chelsea deoarece este suspectat că are coronavirus, a anunţat gruparea engleză.

  • Premier League, pe posturile Look Sport şi PrimaPlay.ro din sezonul următor! 

Klopp are simptome minore şi este în izolare. El a fost testat şi rezultatul este “suspectat pozitiv”. Echipa va fi condusă la primul meci din acest an de antrenorul secund Pepijn Lijnders.

Liverpool va întâlni echipa Chelsea Londra, duminică, în deplasare, de la ora 18.30, în etapa a 21-a a campionatului Angliei.

Premier League, pe posturile Look Sport şi PrimaPlay.ro din sezonul următor! 

Cel mai puternic campionat al lumii conform coeficienţilor UEFA se va vedea timp de 3 ani pe canalele LOOK SPORT, dar şi pe platforma online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro.

  • Look Sport şi PrimaPlay.ro vor transmite spectacolul din Premier League între 2022 şi 2025.

14 trofee UEFA Champions League, 9 trofee UEFA Europa League, 9 UEFA SuperCup. Cel mai urmărit campionat din lume, televizat în 212 ţări, cu o potenţială audienţă de aproape 5 miliarde de oameni. Sezonul 2018-2019, ultimul neafectat de pandemia de coronavirus, cu o medie de 38.181 spectatori pe meci, totalul de 14.508.981 spectatori fiind cel mai ridicat dintre toate campionatele de fotbal. Acestea sunt doar câteva dintre cifrele care fac din Premier League un adevărat magnet pentru iubitorii fotbalului. Şi de care românii nu vor duce lipsă în continuare.

Canalele LOOK SPORT şi plaforma PrimaPlay.ro au câştigat drepturile pentru campionatul englez, timp de 3 sezoane, începând cu 2022-2023.

”Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm drepturile pentru Premier League, unul dintre cele mai valoroase şi mai spectaculoase campionat ale lumii. Faptul că două dintre ultimele 3 finale UEFA Champions League s-au jucat între 4 echipe diferite din Premier League spune totul despre puterea acestei competiţii. Prin aducerea sa în portofoliul companiei, Grupul Clever îşi demonstrează încă o dată calitatea de jucător important pe piaţa drepturilor sportive şi de furnizor de content premium pentru telespectatorii din România. Jucători de talia lui Kane, Lukaku, De Bruyne sau Salah, dar şi tehnicieni precum Guardiola, Klopp, Tuchel, Benitez vor garanta întotdeauna spectacol şi audienţe”, a declarat George Petrule, director programe LOOK SPORT.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele