Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Justificarea CSA Steaua pentru refuzul dat rivalei FCSB de a juca pe Ghencea

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 14 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20706100/1/fcsb-tanase.jpg

CSA Steaua a oferit justificarea refuzului de a-i permite rivalei FCSB să joace potenţiala ”finală” a campionatului cu CFR Cluj pe noul stadion din Ghencea.

”Militarii” au argumentat că echipa lor s-a calificat la barajul de promovare din Liga 1, de pe locul 4 din Liga 2, programat la aceeaşi dată cu duelul dintre FCSB şi CFR Cluj.

Potrivit regulamentului în vigoare, CSA Steaua, echipă deţinută de Ministerul Apărării Naţionale, nu are drept de promovare. Concordia Chiajna sau Unirea Slobozia sunt formaţiile care pot lua locul grupării la baraj.

”După cum ştiţi, stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naţionale şi în folosinţa Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, iar închirierea acestuia se poate face doar printr-o procedură concurenţială, stabilită de administrator.

De asemenea, vă informăm că echipa de fotbal a clubului nostru a terminat pe locul 4 în Play-off-ul Ligii a II-a, iar potrivit Regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice, promovarea/retrogradarea se face cu respectarea articolului 70 din Statutul Federaţiei Române de fotbal – „Dreptul unui club de a participa în campionatele naţionale depinde de meritul sportiv al acestuia”.

Conform Regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice şi a programului competiţional stabilit de Federaţia Română de Fotbal, meciurile de baraj urmând a se desfăşura potrivit tragerii la sorţi, iar meciul tur se dispută în weekendul 21-22.05.2022.”, se arată în comunicatul de presă emis de CSA Steaua, conform Gazetei Sporturilor.

46.000 de euro este suma pe care a oferit-o Gigi Becali pentru ca FCSB să poată juca pe Ghencea cu CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele