Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Justin Gaethje, optimist cu privire la lupta cu Khabib Nurmagomedov: ”Am oase dure şi îi voi lovi picioarele!”. Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look

UFC Publicat de Emanoil Ursache pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19560835/1/poza-stire-2-ufc.png

Campionul interim Justin Gaethje este încrezător înainte de duelul cu rusul Khabib Nurmagomedov, campion la categoria pană, pentru unificarea centurilor UFC. Luptătorul american susţine că nu i-a analizat atent meciurile adversarului său, ci doar l-a urmărit de-a lungul timpului în calitate de fan MMA.

Gaethje nu s-a concentrat foarte mult pe analiză, deoarece îi place să se focuseze mereu pe performanţa sa individuală. În plus, americanul şi-a făcut şi o strategie pentru a-l putea învinge pe luptătorul rus. 

”Ştii, nu am văzut nicio casetă cu Khabib. I-am văzut luptele din cariera sa, deoarece sunt un mare fan MMA, dar nu m-am uitat în urmă când am aflat că îmi va fi adversar ca să îl analizez. Mereu sunt focusat ca să fiu cea mai bună versiune a mea. El nu s-a luptat până acum cu cineva cu o experienţă asemănătoare cu a lui, ăsta sunt eu. O am!

Nu am să îi permit să mă pună pe gard. Dacă o voi face, sunt terminat. Planul meu este, dacă el vrea să lupte, atunci hai să luptăm în mijlocul ringului. Acolo întotdeauna am provocat dezastru adversarului, s-a întâmplat de sute de ori. Am oase dure şi îi voi lovi picioarele, de acolo voi începe.”, a declarat Justin Gaethje, în conferinţa de presă premergătoare luptei de sâmbătă, împotriva lui Khabib Nurmagomedov.

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor. 

Gala UFC 254 va fi LIVE pe Look Sport 3, sâmbătă, 24 octombrie, de la 21:00. Transmitem toate meciurile din main card şi main event-ul Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje!

Ne apropiem cu paşi mari de cea mai aşteptată gală UFC a anului 2020, una ce va marca revenirea în ring a campionului de la categoria pană, Khabib Nurmagomedov, într-un duel epic pentru unificarea centurilor cu campionul interim Justin Gaethje.

Marele eveniment va avea loc în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi şi va fi transmis în direct de Look Sport 3, sâmbătă, 24 octombrie, de la 21:00.

Khabib (31 de ani) e neînvins în circuitul UFC şi speră să-şi ducă mai departe recordul perfect, într-un meci de totul sau nimic cu Justin Gaethje (31 de ani).

Main Card UFC 254, LIVE pe Look Sport 3

  • Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje
  • Robert Whittaker vs. Jared Cannonier
  • Alexander Volkov vs. Walt Harris
  • Jacob Malhoun vs. Phil Hawes
  • Cynthia Calvillo vs. Lauren Murphy
  • Magomed Ankalaev vs. Ion Cutelaba
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele