Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

Justiţia argentiniană a clasat procedura iniţiată de o fostă iubită a lui Maradona pentru abuz. Faptele s-ar fi petrecut în urmă cu 20 de ani

Fotbal Internațional Publicat pe 4 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20625575/1/maradona-ultimele-ore.jpg

Justiţia argentiniană a respins plângerea unei cubaneze, fostă iubită a lui Diego Maradona când încă era minoră, care îl acuzase pe fostul idol al fotbalului argentinian şi anturajul său de violenţă şi abuz, relatează lefigaro.fr.

Judecătorul Daniel Rafacas a considerat că moartea lui Maradona în noiembrie 2020 a "stins" acţiunea în justiţie asupra presupuselor fapte, care, de altfel, au fost prescrise, fiind petrecute în urmă cu mai bine de 20 de ani, chiar la începutul anilor 2000.

Justiţia o audiase la sfârşitul lunii noiembrie pe Mavys Alvarez Rego, mamă a doi copii care locuieşte în Miami (Statele Unite). Ea a explicat că l-a cunoscut pe Maradona pe când avea 16 ani, când vedeta, pe atunci în vârstă de patruzeci de ani, locuia în Cuba, unde urma un tratament medicamentos. Ea a indicat că a avut o relaţie cu el de 4 până la 5 ani, invocând episoade de violenţă şi "un viol".

După ce a fost "cucerită", ea a explicat cum Maradona a împins-o să consume cocaină, devenind la rândul său dependentă. Apoi, în timpul unei călătorii la Buenos Aires cu sportivul în 2001, pentru o serie de omagii, ea a spus că a fost ţinută împotriva voinţei ei săptămâni întregi într-un hotel de apropiaţi ai fotbalistului, fiindu-i interzis să iasă singură şi fiind obligată să-şi facă o operaţie de mărire a sânilor.

Plângerea, depusă iniţial de un ONG argentinian, se referea în special la traficul de persoane, privarea de libertate, agresiuni şi răni.

Cinci persoane din anturajul lui Diego Maradona au negat orice implicare.

Judecătorul a considerat că presupusele fapte ar fi fost "săvârşite în principal de Maradona, cu participarea secundară a colaboratorilor săi în perioada 9 noiembrie 2001 – 19 ianuarie 2002", aşadar au fost prescrise.

Avocatul lui Mavys Alvarez în Argentina, Fernando Miguez, a deplâns faptul că magistratul nu a citat martori. El a subliniat că plângerea a vizat anturajul lui Maradona şi că moartea vedetei nu a stins acţiunea în justiţie. Conform AFP, el a anunţat că va face apel la această decizie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri