Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Juventus a trebuit să-l vândă pe Ronaldo!

Juventus Publicat pe 10 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20390101/1/ronaldo-cristiano.jpg

Juventus nu a avut de ales decât să-l vândă pe Cristiano Ronaldo în această vară, potrivit managerului Federico Cherubini.

"Nu mai existau condiţiile pentru a-l păstra. Odată ce Ronaldo şi-a exprimat dorinţa de a pleca pentru noi, nu ar putea exista alt scop", a declarat Cherubini pentru Tuttosport. "El a fost foarte direct în exprimarea dorinţei sale şi nu am putut forţa un jucător să rămână", a declarat Cherubini.

Plecarea portughezului a dus la sosirea fostului atacant al PSG Moïse Kean la Bianconeri. Semnarea internaţionalului italian în vârstă de 21 de ani este un simbol al noii politici de transferuri a lui Juventus, potrivit lui Cherubini.

"Kean nu este înlocuitorul său, ci face parte din planul de a continua să câştige cu un alt proiect. Vânzarea lui Ronaldo închide un fel de ciclu, începem unul nou prin recrutarea unui tânăr care a trecut prin echipele de tineret ale clubului, un exemplu pentru cei care fac acum parte din el", a spus el.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele