Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Juventus – AC Milan, duminică, 21.45, în direct pe Look Sport 3. „Bătrâna doamnă” se poate revanşa în faţa marii rivale după un start de sezon catastrofal

Serie A Publicat pe 19 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20397584/1/juve-ac-milana.jpg
Juventus a început cum nu se putea mai rău actualul sezon din Serie A, iar fanii „Bătrânei Doamne” îl regretă deja pe Pirlo. Piemnotezii au început cu o remiză, 2-2 pe „Dacia Arena” cu Udinese, apoi au pierdut neaşteptat acasă cu Empoli, scor 0-1, iar în ultima rundă au cedat în deplasare, 1-2 cu Napoli.
 
Toate acestea au făcut ca Juventus să ajungă pe un neverosimil loc 16, la două locuri de retrogradare, cu doar un punct acumulat după primele etape. Fosta campioană are totuşi şansa să facă uitate meciurile de coşmar din startul sezonului, mai ales că vine după succesul din Liga Campionilor, 3-0 cu Malmo. 
 
Iar cel mai bun prilej se iveşte duminică, atunci când pe „Juventus stadium” vine mare rivală AC Milan. Dacă torinezii au avut un start de coşmar, Milan a început perfect în Serie A.
 
Din cele trei partide jucate până acum le-a câştigat pe toate. Milan a debutat cu un 1-0 pe terenul Sampdoriei, după care a trecut la pas acasă de Cagliari, scor 4-1, pentru ca în ultima rundă să se impună cu Lazio, 2-0. Milan se află pe locul secund, cu 9 puncte, la fel ca liderul Roma şi Napoli, dar cele trei echipe sunt despărţite de golaveraj.
 
Tot în acest weekend, posturile Look transmit următoarele partide din Serie A:
Vineri:
21:45  Sassuolo - Torino - Look Sport
Sâmbătă
16:00  Genoa - Fiorentina - Look Sport 2
19:00  Inter Milan - Bologna - Look Sport
21:45 Salernitana - Atalanta - Look Sport
 
Duminică
13:30 Empoli - Sampdoria - !!!!!
16:00 Venezia - Spezia - looksport.ro/ppv4
19:00  Lazio - Cagliari - Look Sport
19:00 Verona – AS Roma - Look Sport 3
21:45 Juventus – AC Milan - Look Sport 3
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele