Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Juventus s-a săturat de ieşirile lui McKennie şi îl scoate la vânzare. Reacţia americanului, după ce a încălcat de două ori restricţiile COVID

Juventus Publicat pe 7 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20386713/1/profimedia-0594894119.jpg

Weston McKennie a încălcat restricţiile COVID-19 de două ori, iar Juventus este pe cale să îl sancţioneze grav, prin vânzarea lui. Americanul, 23 de ani, nu are performanţe spectaculoase în fotbal, iar mai mult a ieşit în evidenţă cu petrecerile date pe timpul pandemiei.

A tras după el şi doi colegi de la Juventus, pe Paulo Dybala şi Arthur, dar va avea cel mai mult de suferit, după cum a aflat presa din Italia. E pe picior de plecare, iar torinezii nu mai sunt dispuşi să-l ierte, aşa cum au făcut-o prima dată. Vor să găsească repede o echipă la care să îl cedeze, asta dacă îl va vrea cineva, chiar dacă şi-a cerut scuze pentru ce s-a întâmplat.

Din nefericire, sunt suspendat pentru meciul din această seară din cauza încălcării protocoalelor anti-COVID de la echipă. Regret acţiunile mele. O să îi susţin puternic pe băieţi diseară şi sper să mă întorc la echipă curând”, a scris McKennie pe reţelele sociale.

La petrecerea organizată de McKennie au fost invitate zece persoane. Vecinii au chemat poliţia când şi-au dat seama că are loc o petrecere în locuinţa fotbalistului.

În Italia este interzisă organizarea petrecerilor private, din cauza pandemiei de coronavirus, iar oamenii nu au voie să iasă din case în intervalul orar 22.00 – 05.00. Poliştii s-au prezentat la locuinţa lui McKennie aproximativ la ora 23.30.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele