adplus-dvertising
Ultima oră
Brigadă de arbitri din Ţările de Jos la meciul naţionalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024 Brigadă de arbitri din Ţările de Jos la meciul naţionalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024
VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!”
Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann
VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!”
Elena Rybakina s-a calificat în optimile Miami Open. Sportiva din Kazahstan a ajuns la 10 victorii consecutive Elena Rybakina s-a calificat în optimile Miami Open. Sportiva din Kazahstan a ajuns la 10 victorii consecutive
Maroc a învins Brazilia, scor 2-1, într-un meci amical. Aproximativ 65.000 de persoane au asistat la partida de la Tanger Maroc a învins Brazilia, scor 2-1, într-un meci amical. Aproximativ 65.000 de persoane au asistat la partida de la Tanger

Juventus Torino a făcut apel la CONI împotriva deciziei federaţiei italiene de penalizare cu 15 puncte

Juventus Publicat pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21037395/1/profimedia-0759320954.jpg

Juventus Torino a făcut apel la CONI împotriva deciziei federaţiei italiene de penalizare cu 15 puncte

Clubul Juventus Torino a depus apel la Comitetul Olimpic Italian (CONI) împotriva deciziei de penalizare cu 15 puncte, anunţată luna trecută de federaţia italiană.

Juventus cere anularea deciziei.

La 20 ianuarie, Federaţia Italiană de Fotbal a anunţat că gruparea Juventus Torino a fost penalizată cu 15 puncte, sancţiune care se aplică în actualul sezon, din cauza fraudelor contabile la unele transferuri de jucători.

În primăvara anului 2022, gruparea Juventus şi alte zece grupări fuseseră achitate în acest dosar, însă Curtea de Apel a federaţiei a acceptat solicitarea procurorului federal de redeschidere a dosarului, având în vedere elemente transmise de justiţia italiană.

Pe lângă sancţiunea primită de Juventus, mai mulţi foşti oficiali au primit suspendări. Dintre aceştia, Andrea Agnelli a fost suspendat doi ani, iar Fabio Paratici 30 de luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele