adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Juventus Torino şi-ar putea recăpăta punctele retrase invocând un viciu de procedură

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21048671/1/profimedia-0759320954.jpg

Clubul Juventus Torino, penalizat cu 15 puncte din cauza fraudelor contabile la unele transferuri de jucători din perioada 2018-2021, şi-ar putea recăpăta punctele invocând un viciu de procedură, susţine Gazzetta dello Sport.

După mai multe refuzuri, Tribunalul Administrativ Latium, responsabilă cu cazul, a fost de acord cu avocaţii clubului cu privire la posibilitatea de consultare a corespondenţei dintre Parchetul Federal al Federaţiei şi Covisoc, structura de control financiar al fotbalului transalpin, în aprilie 2021. Raportarea a avut loc la acea dată, însă ancheta s-a deschis oficial în octombrie 2022, ceea ce nu ar fi trebuit să fie autorizat, deoarece termenul maxim este de 60 de zile pentru a începe o anchetă.

Potrivit avocaţilor apărării, o parte a documentelor ar fi astfel de neutilizat, ceea ce ar atrage nevalidarea procesului şi recuperarea de către Juventus a celor 15 puncte retrase.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele