Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Juventus vrea să se retragă din proiectul Superligii Europene

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21220311/1/profimedia-0775204886.jpg

Clubul Juventus Torino a anunţat într-un comunicat, că a informat Real Madrid şi FC Barcelona cu privire la intenţia sa de a părăsi proiectul Superligii Europene.

Juventus a confirmat astfel informaţii apărute în presa spaniolă.

Gruparea italiană a precizata că a transmis un mesaj celorlalte cluburi rămase în proiect în scopul începerii discuţiilor cu privire la potenţiala retragere a Juventus din proiectul Superligii Europene.

Douăsprezece cluburi europene, Juventus, FC Barcelona, Real Madrid, Tottenham, Arsenal, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Atletico Madrid, Inter Milano şi AC Milan, au lansat, în aprilie 2021, proiectul Superligii Europene, care a eşuat rapid, în urma opoziţiei FIFA şi UEFA, a forurilor naţionale, dar şi a mediului politic european. Cu toate acestea, primele trei cluburi nu au renunţat la proiect.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele